Elvana Gjata

Текст песни Vetes

Vetes видео клип

Elvana Gjata
Обзор
Голоса:
0
Смотри также:
Неверный текст?

Переводы песни Vetes:

русскийанглийский

Elvana Gjata - Текст песни Vetes

Ditet vetem pa fjale
netet pa gjum ti fal
m' thoje zemer te kam
per ty njesoj jam Vetem nje fjale do te them dhe te zhdukem ngadale
te jem me tyElvana Gjata - Vetes - http://ru.motolyrics.com/elvana-gjata/vetes-lyrics.html
ti e di se ne shpirt ty te mbaj o vetem nje fjale do te them dhe do zhdukem ngadale
do ishte me mire
te me thuash nje here me fal E shikon sa prane buzes tende jam
mos me ler te pres me gjate
puthme per te fundit nate

Оставить комментарий

Что вы думаете о песне "Vetes"? Напишите ваш комментарий.

Рекомендуемые песни