Elvana Gjata

Текст песни Nuk janë më

Nuk janë më видео клип

Elvana Gjata
Обзор
Голоса:
0
Смотри также:
Неверный текст?

Переводы песни Nuk janë më:

английский (2)итальянский

Elvana Gjata - Текст песни Nuk janë më

Jo! ajo nuk e do
për një tjeter lutet, lutet
dhe ai po fiket, shuhet.
Ai pret një fjale të saj
hera e pare qe lutet, lutet
me nuk puthen REF: ouuuuu
Nuk jane me puthjet e tij
Nuk jane me puthjet e saj
mbeti vetem nje kujtimElvana Gjata - Nuk janë më - http://ru.motolyrics.com/elvana-gjata/nuk-jane-me-lyrics.html
te dy kane faj
puthjet e saj nuk i gjen jo jo ai
ishte puthja me e ngrohte
nga lotet e tij
nga lotet e tijaa Ai veten nuk e do
fjale e fundit sot po shkruhet
mbetet nje kujtim qe s´thuhet
ajo jo nuk ka motiv te qaj drejt nje fundi shkojne dhe luten
me nuk puthen

Оставить комментарий

Что вы думаете о песне "Nuk janë më"? Напишите ваш комментарий.

Рекомендуемые песни