Elvana Gjata

Текст песни Kush Jam Une

Kush Jam Une видео клип

Elvana Gjata
Обзор
Голоса:
0
Смотри также:
Неверный текст?

Переводы песни Kush Jam Une:

болгарскийанглийский

Elvana Gjata - Текст песни Kush Jam Une

Këtu nuk ka me dije
edhe per ty do t'perendoj
s'na mbeti asnje shije
nga dashuria qe mbaroi
sikur ne te ishim
s'do vazhdonim dot me shumëë
i themi njeri tjetrit
kush jam unë ? I shikoj unë sytë e tij
ke ndryshuar zemer sa shumë
i shikon dhe ti sytë e mi
kush jam unë ? Kush jam unë ? Këtu nuk ka me dije
edhe per ty do t'perendojElvana Gjata - Kush Jam Une - http://ru.motolyrics.com/elvana-gjata/kush-jam-une-lyrics.html
s'na mbeti asnje shije
nga dashuria qe mbaroi
sikur ne te ishim
s'do vazhdonim dot me shumëë
i themi njeri tjetrit
kush jam unë ? Ref:2x
I shikoj unë sytë e tij
ke ndryshuar zemer sa shumë
i shikon dhe ti sytë e mi
kush jam unë ? kush jam unë ?
kush jam unë?

Оставить комментарий

Что вы думаете о песне "Kush Jam Une"? Напишите ваш комментарий.

Рекомендуемые песни