Elvana Gjata

Текст песни Dhe zemra ndal

Dhe zemra ndal видео клип

Elvana Gjata
Обзор
Голоса:
0
Смотри также:
Неверный текст?

Elvana Gjata - Текст песни Dhe zemra ndal

Një natë me shi
takoj në rastësi
në orë të vonë
një mikun tonë
më thotë miqsisht ooouooo
duhet ta dish
se jeta e tij
nuk je më ti... REF:
Dhe zemra ndal
sa vite pa u parë
dhe ndjenjat mi zgjon
dhe frymën shtrëngon një fjalë uuuu...
Dhe zemra ndal
sonte të ndajnë fjalë
se jeta e tij
nuk je më ti oooooo....uooooooo
të ndan... të ndan.... (Dhe zemra ndal
sonte të ndajnë fjalë)
se jeta e tij
nuk je më ti... II)
Dhe pyes unë
dua të di më shumë
ti ke të drejtë
të kesh një jetëElvana Gjata - Dhe zemra ndal - http://ru.motolyrics.com/elvana-gjata/dhe-zemra-ndal-lyrics.html
po mua nuk më gëzojnë
fjalët që po më thonë
se jeta e tij
nuk je më ti
nuk jam më une REF:
Dhe zemra ndal
sa vite pa u parë
dhe ndjenjat mi zgjon
dhe frymën shtrëngon një fjalë
Dhe zemra ndal
sonte të ndajnë fjalë
se jeta e tij
nuk je më ti Sot kot mundohem të mos e besoj
asnjë fjalë s'më ngushëllon
më mirë zemra të ndal përgjithmonë
jetën tënde pa mua dëgjoj REF:
Dhe zemra ndal
sa vite pa u parë
dhe ndjenjat mi zgjon
dhe frymën shtrëngon një fjalë uuuu...
Dhe zemra ndal
sonte të ndajnë fjalë
se jeta e tij
nuk je më ti...

Оставить комментарий

Что вы думаете о песне "Dhe zemra ndal"? Напишите ваш комментарий.

Рекомендуемые песни