Elvana Gjata

Текст песни Ani ani

Ani ani видео клип

Elvana Gjata
Обзор
Голоса:
0
Смотри также:
Неверный текст?

Переводы песни Ani ani:

английский

Elvana Gjata - Текст песни Ani ani

Do mundohem edhe njehere
Vetem per nje moment
Te jem prane teje
Prane teje te jem
Nje milion puthje do t'i jap
Dhe pa fryme po te jem
Je ndjesia me e madhe ne jete.
Jo, nuk do te zhdukem
Ti je gjithmone nata ime e pareElvana Gjata - Ani ani - http://ru.motolyrics.com/elvana-gjata/ani-ani-lyrics.html
Ti je
Je ti
Shpirt je vetem ti Ani ani locka jeme ti
Une e di
Do jesh me mua
Ani, me mjafton vetem nje nate
Ty te te kem prane
"JO" mos me thuaj

Оставить комментарий

Что вы думаете о песне "Ani ani"? Напишите ваш комментарий.

Рекомендуемые песни