Elvana Gjata

Текст песни Si une

Si une видео клип

Elvana Gjata
Обзор
Голоса:
0
Смотри также:
Неверный текст?

Elvana Gjata - Текст песни Si une

I beja qefin vetes
Dhe mendoja se me doje ti,
per ty u marrosa un.
Si nje kujtim ti mbete
e venitun jam tani
bosh, do mebtet shpirti im SI une, si une
zemra ka met plas,
dashni nu ke me pasElvana Gjata - Si une - http://ru.motolyrics.com/elvana-gjata/si-une-lyrics.html
edhe ti E kujtoj une veten
Si e qmendur vija tek ti
me merrej fryma, me dridhej trrupi
un e di...
si nje kujtim do mbetesh
i embel dhe i hidhur, ti
qe urreja me kam dashur me gjith shpirt si une, si une...

Оставить комментарий

Что вы думаете о песне "Si une"? Напишите ваш комментарий.

Рекомендуемые песни