Elvana Gjata

Текст песни Me ty

Me ty видео клип

Elvana Gjata
Обзор
Голоса:
0
Смотри также:
Неверный текст?

Elvana Gjata - Текст песни Me ty

Një milion arsye
Po të kisha unë
Nuk do të doje kurr
Si doja dikur .
S'munde të më thoje fjalën
Lamtumirë
Se ti ike shpejt
për një tjetër jetë !
Uuuuuuuhh!
Ti nuk je aty se ..
Nuk je si ti e do E une zgjohem në mëngjes
Sikur jam me ty
Dërgoj lutje lart në qiell
Por nuk vin nga ty
Dhe sa herë kujtimet gjej
Veten e gënjej
Unë e gënjej
Por ty s'të kthej ! Aj shtrat pa ty gjithmon
do mbetet bosh
Se nuk shtrihem dot
Dhe po flej në tok .Elvana Gjata - Me ty - http://ru.motolyrics.com/elvana-gjata/me-ty-lyrics.html
Në mermer të ftoft
un kokën e mbështes
E gjej qetësi
Se vi tek tiii Reff : (2x)
Dhe une zgjohem në mëngjes
Sikur jam me ty
Dërgoj lutje lart në qiell
Por nuk vin nga ty
Dhe sa herë kujtimet gjej
Veten e gënjej
Unë e gënjej
Por ty s'të kthej ! Reff : (2x)
Dhe une zgjohem në mëngjes
Sikur jam me ty
Dërgoj lutje lart në qiell
Por nuk vin nga ty
Dhe sa herë kujtimet gjej
Veten e gënjej
Unë e gënjej
Por ty s'të kthej ! Një milion arsye po të kisha unë ...

Оставить комментарий

Что вы думаете о песне "Me ty"? Напишите ваш комментарий.

Рекомендуемые песни