Elvana Gjata

Текст песни Afer dhe Larg

Afer dhe Larg видео клип

Elvana Gjata
Обзор
Голоса:
0
Смотри также:
Неверный текст?

Переводы песни Afer dhe Larg:

английскийиспанский

Elvana Gjata - Текст песни Afer dhe Larg

Na-ra Na-ra Naj
Na-ra Na-ra Naj (Flori:) 9x:
Më pyet... (Elvana:)
Më pyet: "A ndjeve ndonjëherë?"
Do ta them unë
dhe pse nuk ka më vlerë.
Unë të dua
sa veten dhe më shumë.
Më jep puthjen
të ndjej unë der në fund. Në kujtime... aty do më gjesh.
Erën time... jo, nuk do ta ndjesh. REF:(2x)
E di afër s'të kam
E di nuk je me mua
Afër dhe LargElvana Gjata - Afer dhe Larg - http://ru.motolyrics.com/elvana-gjata/afer-dhe-larg-lyrics.html
të dy shumë pak jetuam
Një moment fillon, mbaron aty
Për të dy Na-ra Na-ra Naj
Na-ra Na-ra Naj
Na-ra Na-ra Naj (Flori:) 9x:
Më pyet... (Elvana:)
Në kujtime... aty do më gjesh.
Erën time... jo, nuk do ta ndjesh. REF:(2x)
E di afër s'të kam
E di nuk je me mua
Afër dhe Larg
të dy shumë pak jetuam
Një moment fillon, mbaron aty
Për të dy Më pyet...

Оставить комментарий

Что вы думаете о песне "Afer dhe Larg"? Напишите ваш комментарий.

Рекомендуемые песни