Shpat Kasapi

Текст песни Valle Kosovare

Valle Kosovare видео клип

No photo
Обзор
Shpat Kasapi - Gajdexhiu альбом
АЛЬБОМ
Голоса:
0
Смотри также:
Неверный текст?

Переводы песни Valle Kosovare:

английский

Shpat Kasapi - Текст песни Valle Kosovare

une mendoj bashke t'jetojme
ma rembeve shpirtin tim
nje jete e re plot dashuri
sot kalon kjo beqari ne do t'vallezojm ne ket rini
dhe dolli krushqit ti ngrejn
je sikur zane na ka zili
se martohemi ne te dy hidhe vallen lulja imeShpat Kasapi - Valle Kosovare - http://ru.motolyrics.com/shpat-kasapi/valle-kosovare-lyrics.html
hidhe vallen ti o moj sorkadhe
valle valle shqipetare nje beqar ke per te mare
bini fort ju dahire
deri naten vone gezimin tone
valle valle kosovare
te paska hije yll dashurije

Оставить комментарий

Что вы думаете о песне "Valle Kosovare"? Напишите ваш комментарий.

Рекомендуемые песни