Shpat Kasapi

Текст песни Axhamiu

Axhamiu видео клип

Shpat Kasapi
Обзор
Голоса:
0
Смотри также:
Неверный текст?

Переводы песни Axhamiu:

итальянский

Shpat Kasapi - Текст песни Axhamiu

Sa Shumë I Ri Dhe Axhami,
Më Lodhi Vrapimi Pas Ty.
Veq Për Një Fjalë
Moj, Per Nje Dëshir.
Më Lodhe Moj Hiq Ske Mëshir. Sa Shumë Të Dua,
Moj, Sa Të Ëndrroj.
Sa Kpuca I Grisa E Ti Njësoj.
Sa Net Pa Gjum E Ti Po Fle Rehat.
Po Ma Bën Si Per Inat. Ndonse Jam Un Axhami,
Mos Mendo Se Jam Femi.
Me Ka Nana Djal Dukat,
Sa Shpejt Kam Me Ta Ba Mat. Hajt, Se Krejt Ka Me Tu Kthy,
Hajt, Se Do T'lutesh Ti. Unë Të Kam Thën,
Ty Kam Me T'zan.Shpat Kasapi - Axhamiu - http://ru.motolyrics.com/shpat-kasapi/axhamiu-lyrics.html
Shtoset E Tua Lej Me Nje Ane.
Qan Ti Per Ty, O Moj,
Po Thot Shoqëri.
Më Lodhe Po Ma Shton Merzin. Sa Shumë Të Dua
Moj, Sa Të Endrroj
Sa Kpuca I Grisa E Ti Njësoj.
Sa Netë Pa Gjumë E Ti Po Flen Rehat.
Po Ma Bën Si Për Inat. Hajt, Se Krejt Ka Me T'u Kthy.
Hajt, Se Do T'lutesh Ti. Ndose Jam Unë Axhami,
Mos Mendo Se Jam Fëmi.
Më Ka Nana Djal Dukat.
Sa Shpejt Kam Me Ta Ba Mat. Hajt, Se Krejt Ka Me Tu Kthy,
Hajt Se Do T'lutesh Ti.

Оставить комментарий

Что вы думаете о песне "Axhamiu"? Напишите ваш комментарий.

Рекомендуемые песни