Shpat Kasapi

Текст песни Asgjë midis nesh

Asgjë midis nesh видео клип

Shpat Kasapi
Обзор
Голоса:
0
Смотри также:
Неверный текст?

Переводы песни Asgjë midis nesh:

английский

Shpat Kasapi - Текст песни Asgjë midis nesh

Dashuri s'ke qen e drejt, se sa herë mua m´ke rrejt
ke mendu se, ti me ke mashtru
Unë të gjitha ti kam dit, para ty i kam mbyll syt
e kam dit se, ti ke me kuptu oohhhhh
Me mu ke qen, te tjetri ke mendu oohhhh....
Tash e kupton sa keq ke vepru Midis nesh, asgjë s'ka, Dashurija jonë u vra
mbeten do kujtime, thell ne zemren time
Tani je jemi të huaj, shko e asgjë mos më thuaj
Merri inatet e tua, unë ma nuk te dua Tani ma tek unë ski vend, shko dhe gjeje tjetër kendShpat Kasapi - Asgjë midis nesh - http://ru.motolyrics.com/shpat-kasapi/asgje-midis-nesh-lyrics.html
Se me rrena dashuri nuk ka
Është keq kur dashuron, por e dashuron tradhton
Kështu nuk shkon e s'të dua ma ooohhhh Me mu ke qen, te tjetri ke mendu oohhhh....
Tash e kupton sa keq ke vepru Midis nesh, asgjë s'ka, Dashurija jonë u vra
mbeten do kujtime, thell ne zemren time
Tani je jemi të huaj, shko e asgjë mos më thuaj
Merri inatet e tua, unë ma nuk te dua Me mu ke qen, te tjetri ke mendu oohhhh....
Tash e kupton sa keq ke vepru

Оставить комментарий

Что вы думаете о песне "Asgjë midis nesh"? Напишите ваш комментарий.

Рекомендуемые песни