Shpat Kasapi

Текст песни Kush Ishte Fajtor

Kush Ishte Fajtor видео клип

Shpat Kasapi
Обзор
Голоса:
0
Смотри также:
Неверный текст?

Переводы песни Kush Ishte Fajtor:

английский

Shpat Kasapi - Текст песни Kush Ishte Fajtor

Shiu binte e un ne ikje te kerkova ti nuk ishe pran i deshpruar dhe i mjeruar veten pyetaShpat Kasapi - Kush Ishte Fajtor - http://ru.motolyrics.com/shpat-kasapi/kush-ishte-fajtor-lyrics.html
ku me humbe ti kush ishte fajtor a ishte fati a po inati qe ne dyt u ndam faji eshte jetim qe ne u deshtem e me nuk jemi bashk dhe me nuk jemi bashk Eci rugve une i ziu te kerkova ti nuk ishe pran i deshpruar dhe i mjeruar veten pyeta ku me humbe ti

Оставить комментарий

Что вы думаете о песне "Kush Ishte Fajtor"? Напишите ваш комментарий.

Рекомендуемые песни