Alban Skenderaj

Текст песни My oasis

My oasis видео клип

Голоса:
0
Смотри также:
Неверный текст?

Переводы песни My oasis:

английскийфранцузский

Alban Skenderaj - Текст песни My oasis

Buza jote si petale trandafili
Puthjet e tua si dhimbje ne ã§ast lendimi
A s'me thua cila dore te pikturoj
Ndoshta zoti vetem per mua te krijoj
Aromen tende po shijoj
Fytyren floket ma lemojne
Dhe me shume nuk mund te kerkojAlban Skenderaj - My oasis - http://ru.motolyrics.com/alban-skenderaj/my-oasis-lyrics.html
Eshte si nje enderr dhe si ne enderr
Ky takim te mos mbaroj
Nuk mjaftojne dy duar Dhe une harroj te ardhmen
Te shkuaren me nuk e kujtoj
Dhe me mjafton qe te kam prane
Ne zemer fort une ta shtrengoj

Оставить комментарий

Что вы думаете о песне "My oasis"? Напишите ваш комментарий.

Рекомендуемые песни