Alban Skenderaj

Текст песни E vertetë ime

E vertetë ime видео клип

Alban Skenderaj
Обзор
Голоса:
0
Смотри также:
Неверный текст?

Переводы песни E vertetë ime:

английскийиспанский

Alban Skenderaj - Текст песни E vertetë ime

My true one
I, don't accept mercy
when, they happen to be, with harsh words
they injur my origin Une, per ã§udi te perkulem jo nuk di
E vete pa shume fjale
E kam ndertuar nje te vertet
Dhe jo, jo, udhen jo
Nuk do te ma nderpresin dot Eheeeeej... Por per nje gje te jene te bindurAlban Skenderaj - E vertetë ime - http://ru.motolyrics.com/alban-skenderaj/e-vertete-ime-lyrics.html
Se me kemishe jo nuk kam lindur ( it said emishe but i think it's kemishe)
Fjalet jane thjesht e disa ã§aste
Une te bind pa fjale por fakte
Eheeeeej... Gjithmone me koen larte Une, nuk kerkoje me ngushellime
Kur, me qellojne, me fjalet gur
Prejardhjen time e lendojne Une, per ã§udi te ndalohem jo nuk di
and people with many words i have made it into something real
and no no, not yesterday, not today not even tomorow they can't knock me down

Оставить комментарий

Что вы думаете о песне "E vertetë ime"? Напишите ваш комментарий.

Рекомендуемые песни