Alban Skenderaj

Текст песни ata sy

ata sy видео клип

Alban Skenderaj
Обзор
No cover
АЛЬБОМ
Голоса:
0
Смотри также:
Неверный текст?

Переводы песни ata sy:

английскийиспанский (2)

Alban Skenderaj - Текст песни ata sy

Dje i humbur i zhytur në kerkim...
Sot ndihem më i lumtur plot me frymëzim
Po kur nata bie unë prap kërkoj
atë zë të ëmbël që zemrën t'ma shëroj Po kur fati stë njeh jo nuk të troket në derë mmm
kështu e ka kjo jetë pak të jep e pak të merr
po kur nata bije unë prap kërkoj
dy sy që dhe natën unë mund ti dalloj... ..ref x1
Ata syyy janë në çdo vend, në çdo hap
në çdo hapsirë e në çdo kënd
Ata sy që i kanë dhenë ..ditës diell natës hënë...
Po këtë natë bie shi , bie lot bie pendim mbi sytë e mi
Ata sy që të kanë dënë dashuri të pathënë... Koha bën punën e saj i bën njerëzit më të fort ..Alban Skenderaj - ata sy - http://ru.motolyrics.com/alban-skenderaj/ata-sy-lyrics.html
Dhe unë dua që mendjen ta ndaj , të trokas në tjetër portë
Po kur nata bie unë prap kërkoj
ate aromë të ëmbël që nga shtrati të më zgjoj..
Me sdua të pres si një skllav unë në liri
Dua ti jap vetes shpresë, ta kapercej këtë histori
Po kur nata bie.. unë prap kërkoj
dy sy plot me dritë që dhe natën s'perëndojnë.. ..Ref x2
Ata sy janë në çdo vend, në çdo hap
në çdo hapsirë e në çdo kënd
Ata sy që i kanë dhënë ditës diell natës hënë.
Po këtë natë bie shi , bie lot bie pendim mbi sytë e mi
Ata sy që të kanë dhënë dashuri te pathënë...

Оставить комментарий

Что вы думаете о песне "ata sy"? Напишите ваш комментарий.

Тексты песен альбома "Melody"

Рекомендуемые песни