Alban Skenderaj

Текст песни Vetëm ty

Vetëm ty видео клип

Alban Skenderaj
Обзор
Голоса:
0
Смотри также:
Неверный текст?

Alban Skenderaj - Текст песни Vetëm ty

Ty vetem ty, ty vetem ty...
Ty gjithmon ty ty, vetem ty... Por une e di tani çdo gje ka nje kuptim
Eshte thjesht nje ndjenje pa fund pa perendimAlban Skenderaj - Vetëm ty - http://ru.motolyrics.com/alban-skenderaj/vetem-ty-lyrics.html
Tani po mund te jem dhe shkemb dhe mal dhe peme
Gjithçka per ty, per ty une do te jem

Оставить комментарий

Что вы думаете о песне "Vetëm ty"? Напишите ваш комментарий.

Рекомендуемые песни