Alban Skenderaj

Текст песни Hapërsira e një enndrë

Hapërsira e një enndrë видео клип

Alban Skenderaj
Обзор
Голоса:
0
Смотри также:
Неверный текст?

Переводы песни Hapërsira e një enndrë:

английскийиспанский

Alban Skenderaj - Текст песни Hapërsira e një enndrë

I mbytur ne mendime nke di perse mendoj
Perballe kam jeten time me pyet se cfare kerkoj
Ne cast nje kenge ulur ne buze po me qendron
Me troket mendiment mi zgjon Kerkoj nje ender nje hapesireAlban Skenderaj - Hapërsira e një enndrë - http://ru.motolyrics.com/alban-skenderaj/hapersira-e-nje-enndre-lyrics.html
Ku te shperthej ndjenjen e lire
Ku te shperthej ndjenjen e lire Se kjo jete eshte e kufizuar
Dhe pa endrra ,shpresa,kenge

Оставить комментарий

Что вы думаете о песне "Hapërsira e një enndrë"? Напишите ваш комментарий.

Рекомендуемые песни