Leonora Jakupi

Текст песни Kush Do Ta Puthi Buzen

Kush Do Ta Puthi Buzen видео клип

Leonora Jakupi
Обзор
Голоса:
0
Неверный текст?

Переводы песни Kush Do Ta Puthi Buzen:

английскийитальянский

Leonora Jakupi - Текст песни Kush Do Ta Puthi Buzen

fjalet me mbaruan
se di skam forcen ku te gjej ty
ste kam pran me mungon
nje prekje shikimi im
ku je ti
marrjet nga kujtimetLeonora Jakupi - Kush Do Ta Puthi Buzen - http://ru.motolyrics.com/leonora-jakupi/kush-do-ta-puthi-buzen-lyrics.html
e tua gabimi me i bukur
per mua pyes veten time
dhe nuk ndryshoj nuk harroj kush do ta puthi buzen
kujt po ja thua fjalet qe mi the
kush do ta fali ndjenjen ti
jo më nuk më nje

Оставить комментарий

Что вы думаете о песне "Kush Do Ta Puthi Buzen"? Напишите ваш комментарий.

Рекомендуемые песни