Lana Del Rey
Lana Del Rey

Video Games перевод на Македонский

Текст песни

Lana Del Rey - Video Games

Swinging in the backyard
Pull up in your fast car
Whistling my name

Open up a beer
And you say get over here
And play a video game

I'm in his favorite sun dress
Watching me get undressed
Take that body downtown

I say you the bestest
Lean in for a big kiss
Put his favorite perfume on

Go play a video game

It's you, it's you, it's all for you
Everything I do
I tell you all the time
Heaven is a place on earth with you
Tell me all the things you want to do
I heard that you like the bad girls
Honey, is that true?
It's better than I ever even knew
They say that the world was built for two
Only worth living if somebody is loving you
Baby now you do

Singing in the old bars
Swinging with the old stars
Living for the fame

Kissing in the blue dark
Playing pool and wild darts
Lana Del Rey - Video Games - http://ru.motolyrics.com/lana-del-rey/video-games-lyrics-macedonian-translation.html
Video games

He holds me in his big arms
Drunk and I am seeing stars
This is all I think of

Watching all our friends fall
In and out of Old Paul's
This is my idea of fun
Playing video games

It's you, it's you, it's all for you
Everything I do
I tell you all the time
Heaven is a place on earth with you
Tell me all the things you want to do
I heard that you like the bad girls
Honey, is that true?
It's better than I ever even knew
They say that the world was built for two
Only worth living if somebody is loving you
Baby now you do

(Now you do)

It's you, it's you, it's all for you
Everything I do
I tell you all the time
Heaven is a place on earth with you
Tell me all the things you want to do
I heard that you like the bad girls
Honey, is that true?
It's better than I ever even knew
They say that the world was built for two
Only worth living if somebody is loving you
Baby now you do

Македонский перевод

Lana Del Rey - Видео игри (Македонский перевод)

Се нишам во задниот двор
Влегувам во твојот брз автомобил
Ми го свиркаш името

Отвараш пиво
Ми велиш дојди овде
И игри видео игра

Го носам неговиот омилен летен фустан
Ме гледа како се соблекувам
Ми вели да се спуштам пред него

Му велам: "Ти си најдобар"
Се наведнува да ме бакне
Си става од омилениот парфем

Оди да играш видео игра

За тебе е, за тебе, се е за тебе
Се што јас правам
Ти велам цело време
"Рајот е место на светот со тебе"
Кажи ми се што сакаш да ти направам
Слушнав дека сакаш лоши девојки
Душо, вистина ли е тоа?
Подобро е отколку што некогаш замислував
Велат дека светот е изграден за двајца
Вреди само да се живее ако некој те сака
А душо, сега ти ме сакаш

Пеам по старите барови
Се дружам со старите ѕвезди
Живеам за славата

Се бакнуваме во темницата
Играме диво скокање во базенот
Видео игри

Ме држи во неговите големи раце
Пијана сум и ги гледам ѕвездитеLana Del Rey - Video Games - http://ru.motolyrics.com/lana-del-rey/video-games-lyrics-macedonian-translation.html
Ова е се на што можам да мислам

Гледаме како сите наши пријатели
Влегуваат и излегуваат од кај "Олд Пол"
Ова е моја идеа за забава
Играње видео игри

За тебе е, за тебе, се е за тебе
Се што јас правам
Ти велам цело време
"Рајот е место на светот со тебе"
Кажи ми се што сакаш да ти направам
Слушнав дека сакаш лоши девојки
Душо, вистина ли е тоа?
Подобро е отколку што некогаш замислував
Велат дека светот е изграден за двајца
Вреди само да се живее ако некој те сака
А душо, сега ти ме сакаш

(Сега ти ме сакаш)

За тебе е, за тебе, се е за тебе
Се што јас правам
Ти велам цело време
"Рајот е место на светот со тебе"
Кажи ми се што сакаш да ти направам
Слушнав дека сакаш лоши девојки
Душо, вистина ли е тоа?
Подобро е отколку што некогаш замислував
Велат дека светот е изграден за двајца
Вреди само да се живее ако некој те сака
А душо, сега ти ме сакаш

Оставить комментарий

Что вы думаете о песне "Video Games"? Напишите ваш комментарий.

Другие переводы песен Lana Del Rey на Македонский язык