Genta Ismajli

Текст песни S'me sheh ne sy

S'me sheh ne sy видео клип

Genta Ismajli
Обзор
Голоса:
0
Неверный текст?

Переводы песни S'me sheh ne sy:

английский

Genta Ismajli - Текст песни S'me sheh ne sy

Nëne më trego
Kam shpetim, a jo
Dhembjen s'mund ta ndal
Për atë djal Zemra gjak pikon
Ai nuk më don
Si rrufe pa prit
S'të dua
M'tha një ditë Sa ......venitem
Sa...... merzitem
Sa...... tronditem
Ai nuk më don Fryma ndalet
Buza thahet
Ai asgjë nuk do të di
Jam e huaj
Sa po vuaj
Ai s'më sheh dot në sy Pa arsye mbeta hije
Në këte jetë plotë tradhëti
Dhe a ka kuptim tani
Të jetoj pa ty
Pa krenari Jo nuk kam fuqi
Se ta fala ty
Eja merre trim
Shpirtin tim
Zemra gjak pikon
Ai nuk më don
Si rrufe pa prit
S'të dua me tha një ditë Sa.... venitem
Sa..... merzitem
Sa...... tronditem
Ai nuk më don Fryma ndaletGenta Ismajli - S'me sheh ne sy - http://ru.motolyrics.com/genta-ismajli/sme-sheh-ne-sy-lyrics.html
Buza thahet
Ai asgje nuk do te di
Jam e huaj
Sa po vuaj
Ai s'më sheh dot në sy Pa arsye mbeta hije
Në këte jetë plotë tradhëti
Dhe a ka kuptim tani
Të jetoj pa ty
Pa krenari Kjo semundje nuk shërohet
Më mire të jem e vdekur
Kujtimet nuk harrohen
Se sa e djegur Kjo semundje nuk sherohet
Më mire të jem e vdekur
Kujtimet nuk harrohen
Te dua
Une po vuaj
Ti s'je per muuuaaa Të dua
Po vuaj
Të dua
të dua... Fryma ndalet
Buza thahet
Ai asgjë nuk do të di
Jam e huaj
Sa po vuaj
Ai s'më sheh dot në sy Pa arsye mbeta hije
Në këte jetë plot tradheti
Dhe a ka kuptim tani
Të jetoj pa ty
Pa krenari.....? Submitter's comments:  This lyrics was found on teksteshqip.com.

Оставить комментарий

Что вы думаете о песне "S'me sheh ne sy"? Напишите ваш комментарий.

Рекомендуемые песни