Tose Proeski

Текст песни Tvoite bakneži na moite beli košuli

Tvoite bakneži na moite beli košuli видео клип

Tose Proeski
Обзор
Голоса:
0
Смотри также:
Неверный текст?

Переводы песни Tvoite bakneži na moite beli košuli:

хорватскийанглийский

Tose Proeski - Текст песни Tvoite bakneži na moite beli košuli

Прости ми што те навредив
со ништо веќе не би погрешил
Моите зборови заборави ги
ко да не ни биле кажани Бакни ме и прегрни ме
ја признав веќе душо вината
Дај не мачи ме ајде прозбори
Во нас верува судбината (рефрен)Tose Proeski - Tvoite bakneži na moite beli košuli - http://ru.motolyrics.com/tose-proeski/tvoite-baknezi-na-moite-beli-kosuli-lyrics.html
Твоите бакнежи на моите бели кошули
Цела ноќ ми будат спомени
Две недели разделени и осамени
Зар некој може да те замени? Снегови стојат меѓу нас
со бакнеж можеш да ги растопиш
Срце сонува и ќе направи мост
од твоите нежни прегратки

Оставить комментарий

Что вы думаете о песне "Tvoite bakneži na moite beli košuli"? Напишите ваш комментарий.

Рекомендуемые песни